Alleen op m'n kamer
de regen roffelt tegen het raam
drie gezichten voor m'n ogen
voor ze in kille mist vergaan
Het eerste gezicht..
vertelt me dat het houdt van mij
altijd wil zijn bij mij
zoveel verlangt naar mij
in een droom
want in het echte leven
wil hij alleen maar om mijn lichaam geven
Dan komt het tweede gezicht
vertelt me dat het houdt van mij
altijd wil zijn bij mij
zoveel verlangt naar mij
hij meent het echt
maar in het echte leven
zit ik nog met het eerste gezicht
dat ik maar niet kan vergeven
Nu het derde gezicht
het vertelt me niets
laat me alleen merken dat ik speciaal ben
maar ik ben niet de enige voor hem
dus laat ik hem gaan
pijn in m'n hart
een eenzame traan