zon op mijn huid
heerlijk warm
droom ik van jou
je reikt je arm
ik pak je hand
je neemt me mee
naar een heerlijk warm land
ik hoor de zee
ik zie je gezicht
je fluistert wat
nog steeds mijn ogen dicht
ik zeg: zie je dat?
de horizon doemt op
wat een mooie lucht
je geniet ervan
ik hoor een diepe zucht
van zaligheid dan
maar deze droom stopt
het heldere licht van de zon
wordt door een wolk gefopt
had verder willen dromen
maar het is koud buiten
maar mijn droom met jou is uitgekomen
mieke ik hou van jou