bang..
Dagen maanden weken gaan voorbij,
Iedere minuut daarvan ben jij bij mij,
In mijn gedachten draag ik jou voort,
Maar niemand hoort een woord,
Alleen probeer ik mijn verdriet te verwerken,
Ben ik bang voor wat er nog komen gaat,
Wie mij in de toekomst nog meer verlaat,
Angst om te verliezen wat ik heb,
En te krijgen wat ik niet wil,
Ik kan je niet vertellen hoeveel ik je mis,
Wel dat houden van nog steeds niet over is.