Vriendinnen voor het leven
slagen erin elkaar
hun 2 uitersten te geven
en samen
hebben ze nog nooit gehoord
van het woord opgeven!
Ken je dat gevoel?
snap je wat ik bedoel?
voor mij ben jij
héél bijzonder,
haast wel een wonder.
Jij bent die vriendin
tegen wie ik alles zeggen kan.
Jij bent men beste maat!
en
Zonder jou...
dat is iets dat echt niet gaat!
*Dit gedicht schreef ik voor men beste vriendin. Ze steunt me altijd onvoorwaardelijk en altijd kan ik bij haar terecht. Daarvoor wil ik haar ontzettend hard voor bedanken!!!Thanks Nikky for being my best friend!!!*