Ik heb je gezien
toen je in de hemel was
laatst hoopte ik je nog een keer te zien
met een groote weekend tas
Ik was bij je steen
Ik merkte gewoon dat jij hier was
oh, ik mis je heel erg veel
Ik wil dat je hier bij me bent
om me te steunen in tijden
waar ik het heel moeilijk heb
Ik dacht aan je
dus ik pakte je hemt
Toen voelde ik al je energie
de energie die je er aflaat stromen
de energie die je aan mij hebt gegeven
de energie die ik nog steeds voel
later zag ik je in de spiegel
je knipperde met de lampen
en ik merkte gewoon dat jij hier was
dat is heel fijn
fijn dat je me laat weten om hier te zijn
Ik begrijp alleen niet
waarom je het leven hebt veraten
Een groot ding is zeker
Mijn hart zal je zeker niet verlaten
Ik wil nog even iets zeggen
Dat ik heel erg super veel van je houd en dat ik je zeker
nooit van mijn hele leven zal vergeten
Je bent altijd bij me in mijn hart