Soms in een gesprek op msn
zeg je dat je me zo mist
Wie denk je dan dat ik ben
dat ik dat niet wist
Als je me nodig hebt bel je aan
of ik mee de stad in ga
Maar als het erop aan komt laat je mij staan
ga dat maar eens na
Je haalt herinneringen op over mij
maar dat doe je alleen
Want voor mij ben je allang opzij
ik hoef je niet om me heen
Soms wil je wat doen samen met elkaar
en soms wil je niets van me weten
Maar nooit stond je eens voor me klaar
en dat zal ik nooit vergeten
Laat maar geen tranen stromen
je hebt geen verdriet
Altijd moest het van mij af komen
maar zo werkt het niet