Vandaag (20-02-06) zijn we 6 maanden een verliefd stel,
Ook nog bijzonder gelukkig jawel.
Het voelt allemaal zo heerlijk vertrouwd,
Ik wil je niet meer missen voor geen goud!
We zijn graag bij elkaar,
Wat mij betreft nog meer dan honderd jaar.
Toch gaan we ook ons eigen weg,
Maar dan wel in overleg.
Ik zie je nog zitten in de haven aan boord boven op het dak,
Heerlijk aan het genieten van het zonnetje op je gemak.
Het duurde even, maar toen dacht ik wat een leuke gozer,
Die wil ik wel beter leren kennen,
Daarna werd mijn gevoel voor jou steeds grandiozer,
Nu is mijn liefde voor jou niet meer te temmen.
De hondjes moesten ineens heel vaak plassen,
Ik moest dan voorbij jouw boot, dus maakte ik in de haven
heel veel passen.
Op een gegeven moment, trok ik de stoute schoenen aan,
En spraken we af om een keer uit te gaan.
We moesten wel even wachten, want ik ging eerst nog even op vakantie,
Je bleef toen ook eten, of je het lekker zou vinden was geen garantie.
Het was een geslaagd uitje,
Daarna belandden we vaak bij jou in het kajuitje.
We zijn ook nog naar de bios geweest,
Dat was lachen en we waren niet meer zo bedeesd.
Na jouw vakantie kwam dan eindelijk op 20-08-05 de eerste zoen,
Wat was dat een heerlijk gevoel.
Met onze schoonfamilie hebben we het getroffen,
Ook met jouw neefjes mogen we boffen.
Varen doen we allemaal heel erg graag,
De een ‘snel’ en de ander ‘traag’.
De hele familie hoort erbij,
Samen vormen wij met de 4 boten, onze eigen rederij.
Aan boord van de ‘Sterke Jerke’ beleven wij menig uur plezier,
Ook dit jaar zoeken wij op het water en aan boord ons vertier.
Lieve schat, met je ogen zo mooi groenblauw,
Ik hou heel veel van jou!
Geschreven 19-02-06
Geplaatst 31-03-06
Lady M