Het groene gras
rode bloemen
bijtjes die in het rond zoemen
konijntjes die rond huppelen
geen mensen die zeehondjes knuppelen
bont in nergens voor nodig
gewoon compleet overbodig
geen proefdieren voor onze make-up
we hebben genoeg alternatieven
kijk maar naar in de dierproef vrij archieven
niet de honden met gebroken botten
dieren mishandelaars kunnen oprotten
Apen die kunstjes doen
niet voor een zoen
maar voor een leven
met eten, grote hokken
en mensen die om ze geven
Vrolijk levend met de natuur
zij bij zij
en de dieren bij jou en mij
!bescherm de dieren tegen de beesten>