Zeg het dan
heb ik wat fout gedaan
Zeg het dan
laat me niet zo staan
Zeg het dan
waar zit je toch mee
Zeg het dan
het was toch fijn met z'n twee
Waarom bouw je die muur om je heen
en zet je je zelf zo alleen
Waarom zeg je niet waar het om gaat
jij zegt toch altijd waar het op staat
Zeg het dan
wat je zo aan mij begint te haten
Zeg het dan
dan kunnen we er over praten
Zeg het dan
scheld me verrot en laat tranen stromen
Zeg het dan
dan kunnen we er in ieder geval uit komen