één jaar lang werd ik gepest
Door een meisje die zelf niet gelukkig was
Haar ogen waren vertraand
Ze moest het uiten maar altijd weer op mij
Hoe moest ik hier door leven
Ik had geen zin meer in me leven
Wouw het nog alleen opgeven
Je zei dat je me hate dat ik kapot mocht gaan
Deed mij vreslijk pijn
Alles wat ik voelde vond jij fijn
Naar één jaar was ik de weg kwijt
Me hart die in 2e snijd
Geen uitgang om door te lopen
Overal zie ik jou weer staan
Geen deur durf ik in te gaan
Bang dat je me weer pijn doet
Je deed het echt heel goed!
Toen was ik het bue het was afgelopen
Afgelopen jij doet me niet meer pijn
Je weet echt niet wat je me deed
Naar één jaar kreeg jij pijn van mijn
Toen wist je pas hoe fijn het is
Die trap midden in je buik
Je keek om een huilde gelijk
Waarom was je opeens zo zwak?
Je zakte gewoon op de grond
Had ik hier al me moed voor op willen geven?
Voor een meisje dat zelf ongelukkig was
Dat meisje dat alleen zo zwak is
En nooit heeft ze me nog en keer gepest
Nee toen begon pas de rest
Zij stopte en ander begon
Ik vond dat dit niet kon!
Ik had echt alles gezegt
Had alles tegen de leraaren uitgelegt
Nooit hebben ze me geholpen
Ze zeggen altijd maar hoe we je hebben geholpen
Het doet me zeer als ze dat zeggen
Ze hebben niks te zeggen
Toen het weer begon
Ik kon me niet inhouden
Ik was terug de oude werkelijk ik!
Sloeg iedereen gelijk op de grond
Tot dat ik verstond hou op!
De leraare sleurde me mee in een greep
Ze hielpen mij nooit maar hun wel
Ik was toch het meisje dat pijn had
Naar één jaar was ik het gewoon helemaal zat!
xxx,Marjolein
Ik wil even zeggen.Dat je de moed nooit op moet geven.Je moet er altijd voor vechten!Ik heb één jaar achter zoveel leraare aangelopen gepraat nooit hebben ze mij geholpen.Dit jaar was ik het bue en ik had meezelf niet meer in de hand en trapte de pester inelkaar.En mensen die mij nu nog pesten,uitschelden,slaan krijgen een klap in hun gezicht dat ze niet meer lachen.Ik krijg dan weer problemen en mij hebben ze nooit geholpen!!Dat doet me dan nog het meeste pijn.Dus geef de moed niet op!