In mijn droom
In mijn droom zag ik je staan
Je riep zachtjes mijn naam
Kijk Sas, ik dans in het rond
Ik ben weer gezond
Kijk Sas, ik heb geen pijn
En ik zal altijd bij jou zijn
Kijk Sas, ik geef je een zoen
Net zoals toen
Kijk Sas, ik kijk naar jou
Omdat ik nog altijd van je houd
Kijk Sas, treur niet om mij
Ik ben gelukkig en blij
Kijk Sas, in jouw ergste dromen
Zal ik naar je toe komen
Ik neem je mee naar mijn land
Groene boemen, blauwe zee, ziverstrand
Kijk Sas, ik neem je mee in mijn ban
Zodat jij weer rustig slapen kan
Kijk Sas, de liefde die jij mij hebt gegeven
Laat ik in jouw hart verder leven
Kijk Sas, ik heb ook tranen
Maar ooit zijn wij weer samen