ik kijk naar buiten naar de zon
denk aan de tijd toen het begon
we waren samen, altijd bij elkaar
ben nu alleen. oo wist ik het maar.
ik weet niet waar je bent
weet niet of er nu nog iemand is die me kent
jij stond altijd voor me klaar
als ik je nodig had stond jij daar
Ik laat je nu daar rustig slapen, slapen voor altijd
ja jij bent van je lijden, van je lijden nu bevrijd
maar er zijn nu heel veel vragen
vragen, door die laatste dagen
waar ben je nu heen gegaan
waarom heb mij hier laten staan
jij ligt nu voor altijd met je ogen dicht
daarom schrijf ik voor jou dit gedicht
jij bent niet meer in mijn leven,
maar in mijn hart zit je voor altijd
een plaats voor jou appart
zoals jij ook was
mis je
rust in vrede.
ooit zien we elkaar weer ..
ik weet dat je op me wacht