Terug bij af…
Ik was er al aan gewend, aan jou om me heen
Altijd een vriendin om mee weg te gaan
Ik ben opnieuw weer alleen,
Geen vriendin meer om me bij te staan
Weer terug bij af…
Gelukkig maar dat ik aan alleen zijn ook gewend ben geraakt
Ik was het voor jou ook al jaren
Maar jij werd verliefd en dat heeft toen een hoop verschil gemaakt
Ik kan jou gedrag op zich wel verklaren
Hoe dan ook, ik ben weer terug bij af….
Maar dat ik weet dat het bij vriendschappen kan gebeuren
Wil niet zeggen dat ik het ooit van je had verwacht
Ik kan niet anders dan je gedrag afkeuren
Want dit had ik nooit van jou gedacht
Ik ben weer terug bij af….
Ik kan ook niet begrijpen
Hoe je alles voor hem vergeet
Jij danst nu naar zijn broekspijpen
Weet je eigenlijk nog wel hoe ik heet??
Terug bij af…
Ik zou het jou nooit hebben aangedaan
Helaas kan ik van jou niet hetzelfde zeggen
Jij kan niet meer voor mij klaar staan
Onze vriendschapsgrenzen hebben we moeten verleggen
En ik… ik ben weer terug bij af…
Ik heb je opgegeven
Ik heb je laten gaan
Je weet dat ik niet blijf vechten
Voor een vriendschap die niet langer kan bestaan.
En ik ben weer terug bij af…