S'avonds voor ik slapen ga,
spoken allerlei herinneringen door mijn hoofd...
Angst van vroeger dat nooit meer overgaat
angst waardoor ik word verdoofd.
8 jaar lang een weg gelopen
waar ik geen uitweg meer in zag
moeilijke herinneringen uit die tijd,
maar die ik nooit vergeten mag.
Meestal ga ik toch weer slapen,
maar soms verlang ik terug naar deze tijd
terug naar de moeilijke tijden
waarin ik mijn eigen leven leid.
Toch zal ik hier nooit meer komen
daarin heb ik alle vertrouwen,
mijn leven is totaal veranderd
ik heb zoveel moois op kunnen bouwen.
Maar soms voordat ik slapen ga
kijk ik heel even diep in mij....
ik wil wel weer de rust gaan vinden
maar vroeger dat gaat nooit voorbij...