Ons Begin
( voor Stefan)
Onze ontmoeting, een jaar geleden
Had je daar stoer aan de bar gezeten
We hadden een praatje gemaakt
Een fijn gevoel dat je had veroorzaakt
Je vertelde me dat je een vriendin had
Waardoor ik dat fijne gevoel meteen vergat
Er was geen kans meer voor mij
Dus zette ik je maar opzij
Ik kwam je later nog tegen
Het bleef bij een klein zegje waarnaar we weer zwegen
Zo verstreek de tijd
Maar je raakte ook je vriendin kwijt
Zaterdagavond, toen we elkaar weer ontmoetten
Bleef het niet alleen bij groeten
Ik dacht dat het eenmalig was
Totdat ik jouw mooie woorden las
Jij bekende de liefde aan mij
En er kwamen steeds meer ontmoetingen erbij
De liefde ontstond ook aan mijn kant
Een verliefd stel kwam tot stand
Na een tijdje mocht ik jouw meisje zijn
Ook al ging dat niet zonder verdriet en pijn
Maar nu ben ik gelukkig met jou
En met alle woorden die ik heb,
Wil ik zeggen dat ik echt van je hou!!
XxX