Onze lichamen in elkaar gestrengeld
Mijn huid aan jou huid geplakt
Ik proef je lippen met mijn tong
Je handen glijden over mijn huid
Je adem zacht in mijn nek
Mijn voeten die met jou voeten spelen
Speels bijt ik op je lippen
Mijn nagels krassen zachtjes over je rug
*Het voelt allemaal zo intens en zo goed
Ik maak die fout niet nog eens
Ik laat je nooit meer gaan*