Dit gevoel
Doet zoveel zeer
Dit gevoel wil ik niet meer
Maar het gevoel gaat
maar niet weg
want elke dag wordt
ik er mee geconfrenteert.
met die pijn en verdriet.
ik kan het niet meer
dat vechten tegen dit gevoel
het doet zoveel pijn
alsmaar de grond
in worden getrapt
ik wil het niet
meer!!
Ik wil niet meer vechten,
Ik wil dood