De glimlach van eerder deze dag
Daar is niets meer van overgebleven
Op het moment dat ik het zag
Kon ik je niet meer dan gelijk geven
Want wat hij had gedaan
Dat is gewoon niet te geloven
Hij heeft je laten gaan
En wou je niets beloven
En nu was het dan ook het eind
Maar om het op zo’n manier bekend te maken
Kom meid, stap overeind
Om dit hoef je echt niet af te haken
Je moet door, hij zit op het verkeerde pad
Alle gebeurtenissen zal hij niet meer rechtzetten
Die dingen die gebeurd zijn in de stad
Daar zal hij nooit meer op letten
Jij bent nu verantwoordelijk
Voor alles waar hij een zootje van heeft gemaakt
Want hij heeft jou ermee laten zitten
Gewoon mee laten zitten
De glimlach van eerder deze dag
Daar is niets meer van overgebleven
Op het moment dat ik het zag
Kon ik je niet meer dan gelijk geven