Drie weken geleden
Zat ik naast een jongen
En jongen zo lief
Hij werd plotseling mij hartendief!
Drie weken geleden
Leerde ik jou kennen
Die stem die lieve lach
Je was gewoon perfect
Drie weken geleden
Het was maar een droom
En toch kwam jij erin voor
Mischien was het geen droom!
Drie weken geleden
Deden we niet eens kijken
Was er geen lach op ons gezicht
Geen veel gepraat
Drie weken geleden
Is veranderd in nu in de tijd
We lachen en kijken elkaar even aan
Moet eens kijken hoe wij vooruit zijn gegaan!
Drie weken geleden
Liep we gewoon elkaar nog voorbij
Nu is het helemaal voorbij
Je stopt je lacht en je kijkt
Drie weken geleden
Had ik nooit durven denken
Dat we dit hadden mee kunnen maken
Je weet alleen niet dat ik op je ben!
Drie weken geleden
Mij beste vriendin kende je al
Ik niet ik zat er helemaal niet
Maar je weet toch niet wat je ziet!
Drie weken geleden
Was ik niet verliefd
Nu is het veranderd ben ik stapel
Maar ben jij op mij?
Drie weken geleden
Is veranderd in nu
De tijd van de toekomst
Zul jij op mij zijn?
xxx,Marjolein