Ik denk nog steeds aan vorig jaar
De dag dat ik jou ontmoeten
Dat we hemels verliefd waren
De dag dat ik voor het eerst iemand echt ging misse
De dag van vorig jaar is net gister
Die zoen op me mond
Die liefde van jou naar mij verzond
Alleen zo onbereikbaar
Het deed me pijn toen jij zij je bent veranderd!
Je zag niet wat erin me gebeurde
Dat er iets met mis was
Je zag echt niet he!
Het doet pijn als ik steeds terug denk
En nog steeds aan de misbruik denk
Daardoor is onze liefde vaarwel gaan zeggen
Durfde ik je maar de waarheid uit te leggen
Was ik maar niet meer zo verlegen
Dat ik je gewoon durfde omarmen net als altijd
Ik heb je verloren door de misbruik!
Nooit gezegt dat ik pijn had van binnen
Had ik je de waarheid maar uitgelegt
Dan was je nu vast nog bij mij
Ookal hadden we niks we leken altijd een stel
En stel zo gelukkig en blij
Ik ben jou verloren
Ik was echt voor jou geboren
Ik probeer steeds op iemand anders te worden
Het lukt me wel maar jou onthoud ik voor altijd
De liefde voor jou zal nooit doven
Dat zal mij hart voor altijd beloven
Ik heb vriendjes gehad in de tussentijd
Maar denk dan altijd nog het meest aan jou!
Me beste vriendin zegt het telkens weer
Hij komt bij je terug keer op keer
Jullie waren zo onwijs gelukkig
Hij heeft een ander maar meis jullie komen bijelkaar
Niemand weet over mij verleden
Ik leef nu nog steeds met pijn door het heden
Me hart is voor grote deels stuk!
Stuk dat ik jou steeds weer mis
Het is weer één jaar geleden
Dat we elkaar kuste
En halfjaar geleden dat we elkaar voor het laast omarmde
Het was een groet van vaarwel !
Ik zal je vooraltijd in me hart sluiten
Met hoop dat je ooit weer bij me terug komt