Waarom was het voorbij?
De liefde de gevoelens voor mij?
Je gaf me voor het laats een kus vorig jaar
Was het toen opeens klaar?
Je schonk daarna nog wel veel aandacht aan mij
Ik was niet meer 'ik', nooit meer blij
Iemand had mij heel veel pijn gedaan
Ik kon even niet meer in de echte 'ik' staan
Je docht dat ik was veranderd opeens
Je vroeg me niet wat er met me was.
Je kijkt me nog wel vaak aan
Hoe moet ik daar ingodsnaam mee omgaan?
Soms denk ik dat je gewoon van me houd
Alleen dan denk ik weer hoe kan het?
Je zei me een tijdje geleden dat je me nog leuk vond
Je keek me echt aan hoe je daar stond
En week later had je een andere meid
Dat deed me werkelijk heel pijn
Ik wil je niet met haar zien
Als ik verhalen hoor over jou en zei
Dan denk ik steeds ben jij nou echt gelukkig en blij?
Zoveel verhalen zoveel vragen
Mag ik dan ook is klachen?
Jullie doen net alsof jullie elkaar negeren
Ik mis je werkelijk kom terug in me armen
Je hoort niet bij haar
Zie je het nog niet of ben ik nog niet klaar?
Klaar met uitleggen dat je niet van haar houd
Dat je geen relatie met haar opbouwd!
Je woont dichtbij elkaar
Maar wanneer zien jullie elkaar?
Nooit
Jullie zijn jarig jullie gaan niet naar elkaar
Kom terug of ben ik nog niet klaar?
Klaar met uitleggen
Je gekijk in me diepe ogen
Het lijkt zo allemaal gelogen
Heb je me gebruikt of was het echte liefde?
Wat iedereen dacht dat wij bijelkaar hoorde?
Ik hou nog zoveel van jou
Je weet toch nog dat ik zei dat ik je wou?
Kom terug loop mij armen in
En bemin me weer net als vorig jaar
Het was echte liefde!
Ik voelde het gewoon ik belde je
Binnen 1 minuut was je bij mij
Gelukkig en wel
Nu is het allemaal voorbij
Alleen maar door mij verleden
Kom terug ik leven door in het heden!
Ik ben weer de echte ik
Alleen met een klein stukje pijn