Ik hoor niet in het plaatje van deze familie
Totaal anders leef ik mijn leven
Anders wil ik mij liefde geven
Ik ben anders dan jullie allemaal
Ik hoor niet in deze familie
Jullie doen me telkens weer pijn
Ik heb ook gevoel van verdriet en blijdschap
Ik ben anders dan iedereen in deze familie
Ik hoor totaal niet in het plaatje
Ik krijg overal de schuld van
Altijd ben ik de pineut
Alles heb ik weer gedaan
zo zal het voor altijd doorgaan
Ik hoor niet in dit gezin
Niemand die mij echt bemin
Iedereen die me alleen haat geeft
Wat is er wat in jullie leeft?
Ik hoor niet in dit gezin ik hoor ergens anders
Het lijkt soms dat ik niet goed zit
Niet goed in de familie soms denk ik wie zijn jullie?
Ik hoor hier niet thuis zijn jullie mij echte ouders?
Ik hoor niet in die foto
Die foto in 2e stukken gescheurt
Mij hooft doormidden in stukken
Zal ik mij hart weer moeten lijmen?
Ik hoor niet in deze familie
Niemand die mij lief heeft
Geen gevoel van liefde geeft
Iedereen krijgt liefde behalve ik
Ik hoor niet in dit plaatje
Niet in het plaatje van dit gezin
Waar niemand van mij houd!
Alleen maar ruzie om mij maakt