Durf te dromen
Laat ze dwalle
In je gedachten
Laat ze schitteren
In je ogen
Durf te dromen
Over personen
Die je lieft hebt
Die alles betekenen
Laat ze lachen
Durf te dromen
In jou kleine wereld
Achter jou gezicht
In jou ware gedachten
Durf te dromen
Over het het slechte kwaad
Het zal verdwijnen
Als een maanenschijn
Achter een donkere wolk
Durf te dromen
Zodat je weet
Dat ze ooit uitkomen
Laat je gedachten schitteren
Zoals de zon opkomt
Durf te dromen
Al het geweten dat verschuift
In de ombekende wereld
Laat ze langzaam verdwijnen
Verdwijnen in je hart
Durf te dromen
Zoals jij graag wilt dromen
Droom je droom
Laat ze uitkomen
Blijven eeuwig dromen!