Ik ging naar de dokter op het einde van de straat
en vertelde hem dat 'k enorm veel leed,
hij luisterde aandachtig toen 'k zei dat ik volzat met haat,
dat ik daardoor iedereen vermeed...
Hij onderzocht me helemaal,
van kop tot teen,
zijn conclusie klonk heel banaal:
oh meisje, dat heeft iedereen.
Een gebroken hart,
dat is het probleem,
'k weet het, het is hard,
maar vergeet niet, er zijn anderen om je heen.
Daartegen bestaat jammergenoeg geen medicijn,
verder zoeken en die andere vergeten,
ook al doet het heel veel pijn
dit moest je weten...
- 16 -