Scheur het behang maar van de muren,
wacht, nee stil, blijven zitten waar je zat
schreeuwen was allang verboden
en vernielen natuurlijk ook
dus blijf maar stil zitten
en zwijg dus, zoals zo vaak
veelste vaak al wordt verlangt
(af, koest, blijf was standaard-
-maar was verdriet niet om te delen
in plaats van uit te vechten in je eentje,
wat eigenlijk niet verlangt mag worden,
want zo verlangde men wederom te veel
veelste veel van jou-