Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Herinnering
Herinnering in mij hart
De gebeurtenis van vorig jaar
De gedachten het geloof
Dat ik nu nog steeds in je geloof!
Herinnering in mij gedachten
Die gedachten die zoekt verder
Stopt alleen voor jou verschijning
Wachten tot jij uit beeld ben!
Herinnering is heel bizonder
En vooral die van vorig jaar is een wonder
Een wonder dat hij nog in mij leeft
Dat gevoel dat je stiekem om me geeft
Herinnering jou handen
Die mij omarmde met liefde
Stil van jou lieve stem
Niet dat ik weet wie je nog ben
Herinnering met toekomst
Die ik steeds in me hart voel
Alleen ik weet wat mij hart bedoel
Dat jij een keer terugkeert
Herinnering diep van binnen
En lang verhaal waar moet ik beginnen?
De liefde die jij me telkens gaf
Het verdriet dat je me aandeed?
Herinnering die eigelijk pijn doet
Wat ik er eigelijk met moet
Dat weet ik telkens weer niet
Jij die toch niets ziet
But I love you
for ever
Reacties op dit gedicht
mrrj0* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
lachebekje1988
:
Dinsdag, april 04, 2006 22:36
Mooi verwoord.
Liefs,
Over dit gedicht
Auteur:
mrrj0*
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
04 april 2006
Thema's:
[Liefdesverdriet]