Zoveel meer,had ik van jou verwacht,
de eerlijkheid,
gaf mij weer nieuwe kracht.......
Weer de kleuren in mijn leven,
de moed,
om iemand mijn hart te geven.......
Maar nu voelt alles weer als bedrog,
eerst die lieve woorden,
en nu het gevoel dat ik van jou niet houden mog.......