Een vriend zoals jij
Die mij eigelijk niet verdiend
Alles wat ik zei is nu gelogen
Kijk maar door me ogen!
Een vriend zoals jou
Zal ik nooit meer haten
Ik kende je niet maar je uiterlijk zij veel
Dat dacht ik tenminste had het fout!
Een vriend zoals jou
Wil ik nooit meer verliezen
Altijd in me hart sluiten
Vooraltijd zonder dat iemand erbij kan
Een vriend zoals jij
Wie zou zo iemand op kunnen geven
Je bent gewoon mij leven
Zonder jou geen gelach
Een vriend zo special
Nu in één klap best vrienden
We weten nu dat we elkaar verdiende
Dat er zonder elkaar niks aan is
Een vriend die ik niet wil verliezen
Ik zal altijd tussen jou gaan kiezen
Ik ga weg weg van deze school
Ik zal je echt missen
Een vriend voor heel me leven
Die ik heel me hart zou geven
Volgend jaar gaan we ons weg
Jou zien word minder je woont zo verweg!
Een vriend zoals jij krijg ik nooit meer
Ik ga je echt missen ik zeg het je keer op keer
Jij bent me grote lieve sgat
Niet dat je het ooit doorhad!
Een vriend zoals jij
En vriend voor altijd
Ik heb gekozen en geen spijt
Spijt van jou we houden van elkaar
Als
Vrienden