Het is vaarwel.
Je liet me zomaar in de steek.
Ik weet nog precies hoe je me aankeek,
Het leek dat je me niet weg wouw doen
Het is vaarwel
Vaarwel klopt niet want, je komt terug
Terug in mij armen net als altijd
Heb je geen spijt?
Het is vaarwel
Dat je me zei in me ogen
Het leek zo gelogen
Kon het aan jou gezicht zien
Het is vaarwel
Jou handen nooit meer om meheen
Die liefde die jij mij gaf
Allemaal zomaar opgeven!
Het is vaarwel
Je omarmde me voor het laats
Maar deze liefde die steeds kaatst
Ik heb het nu echt wel door!
Het is vaarwel
Nooit zal ik weer rusten op jou buik
Geen gevoel in me arm dat hij vast zit
Vast aan de hand van mij dromen!
Het is vaarwel
Niet voor mij dat je weet je nu wel
Alleen iedereen denkt jij ook niet voormij
Wat is er dan waarom ben je dan niet bij mij?
Het is vaarwel
Je troost me niet meer als ik huil
Ik weet niet meer waar ik naar toe moet gaan
Hoe ik deze liefde een keer kan verslaan!
Ik kan niet zonder jou
Je wist ik hoor bij jou
Nu denk ik vaak
Vaak aan de dagen van toen
Toen jij mij vasthield
Alleen is het nu gesloten
Deze liefde is nu uiteindelijk besloten
Ookal heb ik het gevoel je komt terug
Maar een gevoel is niet genoeg
Hoop dat het waarheid word
Dat deze liefde niet langer stoort