Drank drank drank drank drank drank
's morgens sterf ik in mijn eigen stank
Want na een weekendje drinken
Kan je tijdens LO wel eens verdrinken
Spijtig genoeg niet in het bier
Want water interesseert mij geen zier
Ik moet er zelfs van overgeven
Daaraan geef ik niet mijn leven
Drank drank drank drank drank drank
Nu heb ik geene rotte frank
'K heb het allemaal opgezopen
mijne vélo laat ik staan, 'k zal wel naar huis lopen
Want als ik fiets, stuik ik op de grond
daarmee dat ik toen mijn huis niet vond
Ik zuip tot ik neerval in 't café
Toch valt zone kater ni mee
Drank drank drank drank drank drank
Op wie da'k kan rekenen is de Frank
Want als ik ni meer op mijn poten kan staan
Voert hij mij naar huis, heel spontaan
Nooit kots ik zijnen auto vol
'k Heb te veel respect voor alcohol
Alcohol is mijn vriend voor 't leven
't Is echt waar, 't is ni overdreven