we zijn nu al zolang uit elkaar
gister, precies een half jaar
ik blijf elke dag aan je denken
zul jij mij ooit weer wenken
ik blijf je mijn liefde geven
ook al ga ik verder met het leven
je zit voor altijd in mijn hart
want daar hou ik een plekje apart
voor een speciaal meisje zoals jij
want je maakt me elke keer weer blij
met je mooie sprekende ogen
want die hebben tegen mij nog nooit gelogen
ik zie je nog staan, onderaan die trap
of bovenop me liggen, op die autokap
al die leuke en gekke dingen
lekker samen k-otic liedjes zingen
soms verlang ik terug naar toen
voor de bank, die ene magische zoen
in enschede, buiten slapen in de kou
de eerste keer dat je zei "ik hou van jou"
die mooie dingen van ons twee
die draag ik voor altijd met me mee
en er is een ding dat je echt moet weten
lieve patty, ik zal jou nooit maar dan ook nooit vergeten!!