Terugblikken naar het verleden
Beelden en woorden die ik niet kan vergeten
Het was een harde klap
Waardoor ik de rest even vergat
Ik kon niet bevatten dat je zoiets aan mij vroeg
Alleen omdat ik me even anders gedroeg
Hoe kon je zeggen dat je me vertrouwt
Als je niet eens inziet hoeveel je vriendin van je houdt
Wees niet bang om mij te verliezen
Want op het eind zal ik altijd voor jou kiezen!