Als het soms eens tegenzit,
het allemaal lijkt mis te gaan.
Dan ga je onbewust op zoek,
naar iets of iemand ter versterking,
om je te helpen..
in je zoektocht naar verwerking.
Wanneer je denkt,
het gaat niet meer..
Alles zit tegen,niets gaat er goed..
weet dan wat je doen moet!!
Besef dan meer dan eens,
dat er mensen zijn die je graag willen helpen.
Soms als je tranen niet meer stoppen,
je het echt even niet meer zitten ziet.
zoek dan je beste vrienden op..
en deel met hen je verdriet.
Want soms kan je verdriet alleen niet aan,
en zoek je dus versterking...
dat noemen we zo mooi..
"De zoektocht naar verwerking!! "