Aan het einde van de weg,
kruis jij mijn pad,
en zijn wij voor altijd samen,lieve schat...
Aan het einde van de weg,
zie ik jou staan,
ik vlieg je in je armen,en zeg dat je nooit meer weg mag gaan...
Aan het einde van de weg,
daar bloeien rode rozen,
het symbool van de liefde,daarom heb ik deze weg uitgekozen...
Aan het einde van de weg,
is alles rozengeur en maneschijn,
want aan het einde van de weg,zullen wij voor altijd samen zijn...