De nacht
De nacht is mijn vriend, het donker mijn maat
De nacht laat niet zien wat er in mij omgaat
Het donker verhult wat er eigenlijk is
De leegte, de pijn, het gemis
De sterren zijn mijn leidraad, de maan mijn licht
De sterren hebben niet de kracht te laten zien wat de uitdrukking is op mijn gezicht
De maan schijnt sterk genoeg om mijn pad te verlichten
Naar een vrijheid, een leven, wat meer postieve berichten
De eenzaamheid is mijn deken, verdriet mijn bewustzijn
De eenzaamheid dwingt mij ertoe mezelf te zijn
Het verdriet geeft me tranen die een weg banen over mijn wangen
Riviertjes der wanhoop, die uitmonden in een de zee van een ander verlangen