WERELD VOL PIJN
Wat leven we in een wereld,
Een wereld vol pijn.
Het maakt je soms gelukkig
Maar niet helemaal
En door wie is het gedaan
Zo een wereld vol pijn?
Door ons.
LIEFDE
Liefde wat een ding!
Je kunt het voelen,
Liefde dat is mooi,
Soms veel te mooi voor de mens.
Liefde! Wie weet het wat liefde is?
Niemand, behalve God.
Liefde kan je breken, gelukkig maken.
Liefde!
Iedereen wil weten wat liefde is maar toch ook niet.
Gent
Zhukov Philipp 11 jaar