In het bos van twijfels loop ik rond
Zoekend in een schemer
dolend zonder ondergrond
Lijkt het wel of ik zweef
Flarden van beelden om mij heen
Weet ik niet meer zeker of ik leef
Hopend op een einde deur of venster
Kom ik van alles tegen
Stukken verleden in het duister kleuren
Van de drup in de regen
De toekomst opent deuren
Als ik daar door ga val ik om
In een draaikolk terrecht verloren
Grijp ik om me heen maar ik val oneindig
Zwetend word ik wakker
In m'n bed is waar ik lig