Corolla jij die me overal, brengt beetje duur met benzine.
Wissel je voor een jonge broer.
Rood en sterk abs en airco.
Zelfs een navigatie systeem erbij.
Makkelijk rijd je nergens meer verloren.
Rechtdoor is mijn sterkste punt.
Eens afslaan zonder zorgen erbij.
Mijn oude ik mijn oude auto nog steeds sterk en goed.
Hoop dat je een nieuw baasje krijgt dat goed voor je zorgt.
Corolla spijt me dat ik je moet laten gaan.
Wuif je uit, ons wegen gaan uiteen.