Ik kan niet meer huilen
Ik heb zoveel verdriet,
Als ik huil word gezegt,
stel je niet aan.
Enigste wat ik kan is,
kappen kappen met dit leven
Kappen zodat iedereen gelukkig wordt
Kappen met deze sh*t leven
Zodat iedereen kan zeggen
yes we zijn van haar af
Niemand die het merkt
als ik er niet meer ben
Ze zullen eerst wel denken
ow die is ff de stad in.
Na een dag denken ze van
laten we es op der kamer kijken.
En als ze kijken vinden ze mij
En dan zijn ze gelukkig
Want dan zijn ze mij af
eindelijk.