Op een waaierige woensdagmiddag
kijk ik woelig uit het raam
En een oude man loopt langs
met zijn hondje
Want hondjes moeten met weer en wind uitgelaten
Ik zette de radio aan en hoorde het weerbericht
de hele week nog koud en winderig
Het wordt niet meer dan 6 graden Celcius
want er komt een koufront uit het woelige Noorden
Weet je wat nu het grappige is?
er zitten zeventien W's in dit gedicht
En ik kan de letter w niet zeggen
dank je dat er een computer bestaat