Voor anderen weet ik het altijd heel goed
Vertel hen dan ze moeten blijven vertrouwen
Ik luister naar anderen en geef ze nieuwe moed
Maar wanneer ik mijn diepste binnenste keer
Dan is het allemaal een grote vraag
Van binnen gaat alles als een razende tekeer
Maar als je alles met je gevoel doet
En mijn verstand zegt het tegenovergestelde
Weet ik soms niet waar ik naar luisteren moet
Lijkt het wel of ik mezelf eventjes kwijt ben
Mijn vertrouwen verdwenen is
Alsof ik mezelf niet meer herken
Vertrouwen ...