Urenlang praten
lachen en luisteren
ik kijk in je ogen,
en zie wat ik voel.
Je buigt je voorover,
ik hoor je iets fluisteren
versta er niet veel van,
maar weet wat je bedoelt.
Ik kruip heel voorzichtig,
heel dicht tegen je aan.
sluit dan mijn ogen
en vergeet alle anderen.
het kon me niets schelen
zou de wereld nu vergaan,
niets kan wat ik nu voel
ooit nog veranderen.
Zo zou ik echt urenlang
bij jou kunnen blijven,
je armen beschermend
en warm om me heen.
Op een zee van verliefdheid
voor altijd wegdrijven,
want in je ogen kan ik lezen
laat me nooit meer alleen...