Geestenrijk der dromen
Dromen onbezorgd en ongeronnen.
Die plots door mijn gedachten sponnen.
Langzaam glijden de duisternis is.
Met niets om mee heen,ben hier alleen.
Weldra gesprongen,de diepte inkijkend.
Voel ik mijn geest zich verrijken.
Onnatuurlijke geluiden die mij niet beangstigen.
Maar mij nieuwsgierig naar zich toe halen.
Nieuwe belevenissen,al naar gelang.
Het maakt me helemaal niet bang.
Vredig in geestenrijk,voel ik me vrij en veilig.
Verloren in onschuld,tot ik weer ontwaak…