Grijs, bijna zwart,
een web,
een draad zonder eind,
zo verward.
Alleen,
alleen met mijn gedachten.
Goed of slecht,
geen enkel lichtpuntje,
niets.
Alleen maar grijs,
bijna zwart,
een web,
een draad zonder eind,
zo verward.
Een droom,
een droom van het prille geluk,
een droom,
dat niet is weggelegd voor mij.
Alleen maar grijs,
bijna zwart,
een web,
een draad zonder eind,
zo verward.
Alleen,
helemaal alleen, ......
Mijn gedachten.