Ik weet niet hoe ik je aan het verstand moet brengen dat
ik van je hou!
Dat ik jou wil en niemand anders!
Ik denk terug aan onze eerste kus, aan het kamp, aan de film,
aan het station …
Het was gewoon ZALIG!
Ik was in de zevende hemel
En niemand kon me daar weghalen,
behalve jij. En je deed het ook!
Je liet het me weten via via
Ik stond meteen met men
beide voeten op de grond.
Het is nu vier weken geleden,
toen ik het wist.
Maar ik wil niet dat het over is.
Ik wil jou weer voelen, ik wil jou weer kussen, ik wil je knuffelen, ik wil jou weer voor mij alleen!
Snap je het nu?
Dat ik van JE hou!!!!!