Toen ik in jouw armen lag..
En die lieve blik in je ogen zag
Wat ik voelde was, puur geluk!
Echte liefde, en dat gaat niet stuk
Hoe ik me voel als jij me vast houd
Is voor mij 100x meer waard als goud
Ik zou alles opgeven
Als dat nodig zou zijn, om samen met jou te leven
Alles wat ik nodig heb ben jij
Alleen bij jou voel ik me blij
Je hebt iets wat niemand anders mij kan geven
Hoop om verder te leven
Jou armen om mij heen
Maken mij sterk, als steen
Mijn liefde is alleen voor jou!
Degene waarvan ik mn leven lang hou!
Verlang naar jouw handen die mn lichaam strelen
Dat super gevoel wat niemand kan stelen
Jouw lippen over me hele lichaam
Kreun ik zachtjes jouw naam
Ik wil je overal voelen lieve schat
Als ik naar iets verlang is het wel dat
Jouw liefde voelen als ik de mijne aan jou geef
Jouw lichaam en mond waar ik me op uitleef
Sebas ik verlang naar jou liefde, jou lichaam tegen mij aan
Je zei recht in me ogen, ik hou van jou, ik voelde een rilling door me lichaam gaan!
Me hart klopt voor jou, elke sec van de dag.
Ooit slaap ik in jouw armen, en worden we samen wakker met een lach!