Ik mis je..
Ik mis de gesprekken,
ik mis het gevoel..
Ik mis jou woorden,
je snapt wel wat ik bedoel..
Ik mis het om bij elkaar te zijn,
naar mekaar te luisteren..
Mekaar vast te houden..
en lieve dingen toe te fluisteren..
Ik mis het om met je te kunnen lachen,
dat heerlijke gevoel,
waarna ik nu moet smachten,
begrijp jij uit mijn woorden wat ik bedoel?
Ik mis het om je te kunnen strelen en beminnen,
denkend aan onze eerste zoen: "Wie gaat er beginnen"?
Denkend terug aan dat gevoel van jou & mij,
Denkend terug aan de gedachte: Wij samen, Zij aan zij..
(Still miss you, but got good hope, that our ways will cross again.. Soon!)