Je hebt papa zo ontzettend gehaat
En dat doe je nog elke dag
En ook ik ben op hem ontzettend kwaad
Onze eigen vader haten mag
Maar jij hebt ongeveer hetzelfde gedaan
En deed ons net zoveel pijn
Op dezelfde manier als hem er aan onder door gegaan
Zocht je iets waardoor je zoals hem kon zijn
Ik liet om jullie beide tranen stromen
En voelde door jullie een intens verdriet
Maar jij bent terug op de goede weg gekomen
Waag het nu eens om terug te vallen, doe het niet
Want je hebt iemand gevonden, een geweldige meid
Ze verdient het niet dat je haar in de steek gaat laten
Dus asjeblieft, raak haar niet kwijt
Je mag haar nooit meer verlaten
Want jullie gaan nu ook een kindje krijgen met elkaar
Misschien veel te vroeg, maar het is echt
En dit wordt voor jullie beiden heel zwaar
Maar broer, loop deze keer niet weg voor het gevecht