weet je waar ik zin in heb
samen met jou naar de mokerhei
een fijn plekje uitzoeken
ja ik voel me zo vrij
weet je waar ik zin in heb
samen met jou naar de thermen
donderdag vroeg weg
ik zal me daar over je ontfermen
met heel veel liefde voor jou
ja daar heb ik zin in zeg