Buitengesloten
Ja, zo voel ik me
Nou, eigenlijk denk ik dat ik me zo voel
Ik weet niet hoe ik erover moet denken,
laat staan praten
Ik voel me leeg.
Ik heb me voorgenomen: Blijven lachen
Maar diep in mij hart ga ik dood.
Niemand die zie dat het niet goed met me gaat.
Nee, niemand geintereseerd
alleen in hun eigen.
Vrienden doen alsof ze je mogen
Zelf weet je wel beter.
Maar hopen blijf je. . .
Voor niks.
Dus..
.. ''Word wakker meid!
Zoek goede vrienden dat verdien je!''
Denk ik dan..
Maar luisteren
Nee...
Je blijft hopen dat je niet meer buitengesloten word
Ookal word je dat.. Keer op Keer..
Ik ga dood diep van binnen..
Maar blijf lachen en wil geen medelijde..